Ένα πλήρης οδηγός με προϊόντα διακόσμησης εσωτερικών χώρων

Ανακαλύψτε προϊόντα προτάσεις για την αρχιτεκτονική, το design και επικοινωνήστε με τις εταιρίες

Το ελληνικό καλοκαίρι από την άνεση ενός πουφ

Απολαμβάνουμε το φως και το απέραντο γαλάζιο βιώνοντας την απόλυτη χαλάρωση. Τα πουφ της Poofomania γεμίζουν τις παραλίες και τις πισίνες φέρνοντας κάτι από μεσογειακή αύρα.

Μια πρόσκληση στη χαλάρωση είναι τα πουφ, γι’ αυτό κλέβουν τις εντυπώσεις και φέτος το καλοκαίρι. Τα πουφ για εξωτερικούς χώρους από τις συλλογές της Poofomania μας συνοδεύουν στις πιο ωραίες στιγμές: χαλάρωση στην παραλία με θέα τη θάλασσα, σιέστα στη βεράντα, συζητήσεις στον κήπο. Ακόμα, lounge ανάπαυση μέσα στην πισίνα, απόλαυση ενός ποτού με θέα το ηλιοβασίλεμα… Τα στυλάτα πουφ φέρνουν τη φιλοξενία στο outdoor living και βγάζουν την αίσθηση cocooning από το σπίτι.

Δείτε το βίντεο:

Η συλλογή Aegean floating by Poofomania

Η σειρά Aegean floating by Poofomania τιμά τη Μεσόγειο με το ντιζάιν, τα σχέδια, τα υλικά, τα χρώματα. Πουφ-πολυθρόνες και πουφ- daybeds είναι ιδανικά για χαλάρωση και ύπνο στην παραλία κάτω από μια ομπρέλα. Γίνονται το αντίδοτο στην κόπωση του εγκλεισμού. Είναι αδιάβροχα και έχουν ειδική τεχνική κατασκευής που τους επιτρέπει να επιπλέουν στο νερό. Έτσι, κάποιος μπορεί να κάτσει με άνεση σε αυτά μέσα στην πισίνα, να απολαύσει το ποτό ή τη φρουτοσαλάτα δίπλα σε ένα μίνι πουφ όπου μπορεί να τα ακουμπήσει.

poofomania
Πουφ από την outdoor collection της Poofomania.

Οι outdoor συλλογές της Poofomania

Για ένα pool party (σε κλειστό ή ανοιχτό κύκλο, αναλόγως συνθηκών) επενδύστε στα πουφ για εξωτερικούς χώρους που θα βρείτε σε διάφορα μεγέθη. Για τον κήπο θα λατρέψετε τις πολυθρόνες sofa bean bags και θα διαβάσετε στην απόλυτη άνεση το βιβλίο σας.

Πουφ από την outdoor collection της Poofomania.
Πουφ με εργονομία και στυλ

Η άνεση, η λειτουργικότητα και το ντιζάιν συνυπάρχουν στα πουφ που διατίθενται σε μια πλούσια χρωματική παλέτα. Τα υφάσματα για τα πουφ που προορίζονται για εξωτερικούς χώρους είναι ιδιαίτερα ανθεκτικά στην υπεριώδη ακτινοβολία, το αλάτι, την υγρασία, τη μούχλα. Ακόμα αντέχουν στο σκίσιμο και είναι αδιάβροχα. Είναι πλενόμενα στους 30 °C. Τα υφάσματα από δερματίνη που είναι ιδανικά για γιοτ και παραλία αντέχουν και στην επαφή με το χλώριο. Πολύ μαλακά στην υφή είναι εκείνα που προορίζονται για τον κήπο. Εσωτερικά, το υλικό των πουφ της Poofomania είναι η διογκωμένη πολυστερίνη (φελιζόλ) που τους προσδίδει το πλεονέκτημα της πολυμορφικής εφαρμογής.

Πληροφορίες: Poofomania

Reset Password