Ένα πλήρης οδηγός με προϊόντα διακόσμησης εσωτερικών χώρων

Ανακαλύψτε προϊόντα προτάσεις για την αρχιτεκτονική, το design και επικοινωνήστε με τις εταιρίες

Verfo LAB: Η ηγέτης της πολυθρόνας

Πολυτέλεια, άνεση, υψηλή αισθητική και λειτουργικότητα. Οι πολυθρόνες και καναπέδες Verfo LAB, φέρουν την ελληνική υπογραφή μεγάλων ντιζάινερς και ταξιδεύουν σε διεθνή σαλόνια.

 

Η Verfo LAB είναι η εξέλιξη της διάσημης εταιρείας Verfo: Το νέο brand γεννήθηκε το 2016 για να κάνει τη διαφορά δίνοντας έμφαση στο ντιζάιν, τις λεπτομέρειες και το urban lifestyle. Εξειδίκευσή του είναι η πολυθρόνα. Αυτή που προορίζεται για την κατοικία, το γραφείο και άλλους επαγγελματικούς χώρους. Κλειδί για την επιτυχία της νέας εταιρείας είναι η υψηλή αισθητική και τα ποιοτικά υλικά. Ακόμα, η συνεργασία με πετυχημένους βιομηχανικούς σχεδιαστές, όπως ο διεθνούς φήμης Ανδρέας Βαρώτσος και ο Γιώργος Βερβερίδης.

 

Πολυθρόνες Verfo LAB 2016-σήμερα

 

Αποτέλεσμα της συνεργασίας της Verfo LAB με τον Ανδρέα Βαρώτσο ήταν η πρώτη συμμετοχή του brand στην έκθεση επίπλου Salone del Mobile στο Μιλάνο το 2017. Η συλλογή από πολυθρόνες προκάλεσε αίσθηση.

 

Minos, Ανδρέας Βαρώτσος
Με έμπνευση τη μινωική Κρήτη και συγκεκριμένα τα κέρατα του Μινώταυρου, η lounge chair Minos έκλεψε την παράσταση στο Salone del Mobile το 2017.

 

Οι πολυθρόνες αυτές αποπνέουν την ελληνική φιλοξενία και την ανάγκη για χαλάρωση, ενώ ξεχωρίζουν για τη φόρμα τους. Ενδεικτικά, το μοντέλο Fold αναδιπλώνεται και μεταφέρεται εύκολα. Το Hawk που παραπέμπει σε γεράκι, προσφέρει άνεση και ζεστασιά. Το κάθισμα Drops χαρίζει στήριξη στην πλάτη, ενώ το Minos κοσμεί στην εντέλεια επαγγελματικούς χώρους κ.ά.

 

πολυθρόνα Fold Ανδρέας Βαρώτσος
Πολυθρόνες Fold by Varotsos. Ξεχωρίζουν για τις καθαρές γραμμές και τη δυνατότητα αναδίπλωσης.

 

Το 2018, η συλλογή aRmonia ταξιδεύει στο Salone del Mobile με σχέδια του ντιζάινερ Γιώργου Βερβερίδη. Είναι τρισδιάστατη και συνοδεύεται από stool.

 

και γνωρίστε τη συλλογή της Verfo LAB.

 

 

Το 2019 οι πολυθρόνες Verfo LAB ταξιδεύουν στην έκθεση του Μιλάνο με τη συλλογή Iris. Υψηλή αισθητική, λειτουργικότητα και άνεση διαπνέουν τα έπιπλα με υπογραφή Γιώργου Βερβερίδη.

πολυθρόνες Iris Verfo Lab

Πολυθρόνες Iris. Ξεχωρίζουν για τη μοντέρνα αισθητική τους και την άνεση που προσφέρουν

 

Την ίδια χρονιά, στο Athens Fair, παρουσιάζεται η νέα συλλογή Verfo LAB με πολυθρόνες και καναπέδες Recliner που διαθέτουν μηχανισμό ανάκλισης.

 

καναπέδες Verfo Lab

Διθέσιοι καναπέδες Omicron Recliner, με μηχανισμό ανάκλισης και ρυθμιζόμενο προσκέφαλο. Σχεδιαστής: Γιώργος Βερβερίδης

 

Η παραγωγή της Verfo LAB είναι σύγχρονη και καθετοποιημένη. Διαθέτει μονάδα μετάλλου, ξύλου, πολυουρεθάνης για την παραγωγή των καλουπιών και μονάδα ταπετσαρίας. Επενδύει στην έρευνα και τον σχεδιασμό. Θα βρείτε πολλά έπιπλα πολυθρόνα σε ξενοδοχεία και σε σημαντικές εταιρείες διεθνώς.

 

πολυθρόνα με ανάκλιση Verfo LAB

Πολυθρόνα ETA recliner με μηχανισμό ανάκλισης, του σχεδιαστή Γιώργου Βερβερίδη

 

Το Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας της εταιρείας διαθέτει πιστοποίηση ISO 9001:2008 για τον σχεδιασμό και την παραγωγή επίπλων.

 

Τα τραπεζάκια

 

Εκτός από πολυθρόνες και δευτερευόντως καναπέδες, η Verfo LAB διαθέτει και άλλα έπιπλα, όπως τραπέζι για το καθιστικό και coffee tables.

 

 

Info: Verfo LAB.

 

Reset Password