Ένα πλήρης οδηγός με προϊόντα διακόσμησης εσωτερικών χώρων

Ανακαλύψτε προϊόντα προτάσεις για την αρχιτεκτονική, το design και επικοινωνήστε με τις εταιρίες

Online και offline έκθεση της Hettich με τις τάσεις στο ντιζάιν

Έρχονται οι “Hettich Xperience days” μέσα στον Μάρτιο για να παρουσιάσουν τα trends στην κατοικία και τους επαγγελματικούς χώρους.

Πώς θα ζούμε και πώς θα εργαζόμαστε στο μέλλον; Ο τρόπος ζωής μας, η κατοικία και το εργασιακό περιβάλλον αλλάζουν. Το ίδιο συμβαίνει και με τον τρόπο που χρησιμοποιούμε τα δωμάτια και τα έπιπλα. Στη νέα online και offline έκθεσή της που για πρώτη φορά είναι σε υβριδική μορφή, η εταιρεία Hettich παρουσιάζει νέες ιδέες και λύσεις για τις μεγάλες τάσεις: την αστική ζωή, την ιδιωτικότητα και την εργασία. Όσοι ενδιαφέρεστε, μπορείτε να κάνετε προεγγραφή online στο site xdays.hettich.com

Hettich Xperience days
Στοίχημα της Hettich με το θεσμό Hettich Xperience days είναι η επανεκκίνηση της αγοράς

Οι μεγάλες τάσεις στο έπιπλο

Το 2021 βρίσκει την Hettich- (επίσημος αντιπρόσωπος στη χώρα μας είναι η Estia- παρούσα περισσότερο στο ντιζάιν, τη λειτουργικότητα και την άνεση. Με τις Hettich Xperience days έρχεται με φρέσκες, δημιουργικές λύσεις για μεγάλους και μικρούς χώρους, αλλά και ευελιξία στην αστική ζωή με ελάχιστο ενεργειακό αποτύπωμα. Όλα αυτά κάνουν τους κατασκευαστές και τους εμπόρους τους πρώτους που θα ανακαλύψουν και θα ανταποκριθούν στις απαιτήσεις των πελατών τους που αλλάζουν.

Αστική ζωή: Πλέον ολοένα περισσότεροι άνθρωποι μένουν σε αστικό περιβάλλον. Οι μεγαλουπόλεις διαρκώς επεκτείνονται. Εξαιτίας έλλειψης χώρων, τα μικρά σπίτια με τα πολυλειτουργικά έπιπλα και την εξοικονόμηση χώρου γνωρίζουν άνοδο.

Ατομικότητα: Οι καταναλωτές έχουν την ελευθερία να εκφράσουν διαφορετικές απαιτήσεις για το ντιζάιν και τη λειτουργικότητα επίπλων και χώρων. Η δε βιομηχανία επίπλου πρέπει να είναι έτοιμη να ανταποκριθεί σε αυτό.

Hettich έπιπλα
Τα ρυθμιζόμενα συστήματα Hettich στα κρεβάτια προσφέρουν αίσθηση άνεσης και ατομικότητας

Εργασία: Η ιδέα να πηγαίνουμε στη δουλειά για να εργαστούμε ανήκει στο χθες. Αύριο περισσότερος κόσμος θα εργάζεται από το σπίτι, το νέο του γραφείο! Οι εργαζόμενοι θα χρειάζονται πολυλειτουργικά έπιπλα που προσαρμόζονται σε διαφορετικές περιστάσεις. Πρέπει να είναι εργονομικά και φιλικά στο χρήστη.

Hettich έκθεση
Δείτε στο βίντεο πώς διαμορφώνεται αυτός ο προσωπικός χώρος με το γραφείο

Τι θα δείτε στην έκθεση Hettich Xperience days

Το υβριδικό event “HettichXperiencedays” θα τρέχει για πολλές εβδομάδες από τα μέσα Μαρτίου προσφέροντας ένα πρόγραμμα με υπηρεσίες online και offline, διαθέσιμες στον κόσμο. Όπου τα παραρτήματα της Hettich το επιτρέπουν, οι επισκέπτες της έκθεσης μπορούν να μπουν σε ένα showroom και να δουν τα έπιπλα. Ασφαλώς θα τηρούνται όλα τα πρωτόκολλα υγιεινής και ασφάλειας για τον Covid-19.

Οι συνεργάτες και πελάτες που θα ήθελαν να παρακολουθήσουν αλλά φοβούνται λόγω πανδημίας να πάνε στα showrooms, μπορούν να δουν όλα τα highlights στο site HettichXperiencedays. Μάλιστα όσοι εγγράφονται ως επισκέπτες της έκθεσης έχουν πρόσβαση σε μια πληθώρα πληροφοριών και σε ψηφιακά εργαλεία για online αναζήτηση. Η πλατφόρμα HettichXperiencedays επιτρέπει τους εγγεγραμμένους να σχεδιάσουν πώς θα παρακολουθήσουν events, όπως παρουσιάσεις και εργαστήρια σε εικονική μορφή.

Η Hettich το 2021

Φέτος ο θεσμός HettichXperiencedays προσκαλεί εταίρους και πελάτες από όλο τον κόσμο να ενωθούν και να βοηθήσουν την αγορά να κάνει επανεκκίνηση. Η Hettich θα συμμετέχει και στην έκθεση Interzum που θα γίνει online, στο πλαίσιο του “Interzum από το σπίτι”.

Πληροφορίες για την Hettich στην Ελλάδα: estiatrade.gr

Reset Password