Ένα πλήρης οδηγός με προϊόντα διακόσμησης εσωτερικών χώρων

Ανακαλύψτε προϊόντα προτάσεις για την αρχιτεκτονική, το design και επικοινωνήστε με τις εταιρίες

Oak grange: Νέες τάσεις στο επαγγελματικό ντεκόρ

Η όψη και η υφή του πεπαλαιωμένου ξύλου, αλλά και η αστική αισθητική κυριαρχούν στους εσωτερικούς χώρους το 2021. Μάθετε τα trends που φέρνει η Kronodesign.

Η αρχιτεκτονική, τα χρώματα και ο ρυθμός ζωής σε τέσσερις ευρωπαϊκές μεγαλουπόλεις, το Μιλάνο, τη Βαρσοβία, τη Βαρκελώνη και τη Μόσχα, αποτέλεσαν έμπνευση για το νέο χρωματολόγιο και τις υφές που μπαίνουν στους εσωτερικούς χώρους το 2021. Ενδεικτικά, στην καινούρια χρωματική παλέτα της Kronodesign προστίθενται 18 αποχρώσεις που πρωταγωνιστούν σε ποικίλες επιφάνειες, όπως MF πλάκες (μοριοσανίδες), εσωτερικές προσόψεις, τοίχοι, πάγκοι κουζίνας κ.ά. Ανάμεσά τους ξεχωρίζει το oak grange του πεπαλαιωμένου ξύλου και η υφή rust που έχει στην αφή θυμίζει γυψομάρμαρο με το φθαρμένο του χαρακτήρα.

Colonial grange oak: Αυτό το χρώμα της Kronodesign είναι η τάση το 2021

Oak grange: το πεπαλαιωμένο ξύλο

Το oak grange έχει την όψη ενός επαναχρησιμοποιούμενου, παλαιού ξύλου που κινείται σε ήρεμους τόνους, ενώ παραμένει διαχρονικό. Τα «νερά» του και οι σκιές του το καθιστούν ιδιαίτερο. Από την άλλη, η rust υφή δημιουργεί μια πιο ζεστή όψη στην επιφάνεια. Το ματ με το glossy που βλέπουμε στη rust υφή, αναμειγνύονται επιτυγχάνοντας φωτεινότητα και κοντράστ.

Δείτε το βίντεο

Ενδεικτικά, στο νέο χρωματολόγιο και τις υφές της Kronodesign που ντύνουν τις διαφορετικές επιφάνειες είναι μεταξύ άλλων:
Oak: Platinum grange oak, sand grange oak, colonial grange για αίσθηση πεπαλαιωμένου ξύλου
Elm: Natural aurora, stone aurora για πιο σοφιστικέ στυλ. Συνδυάζονται με brushed metals, polished silk flow και μονοχρωμίες
Flow: Silk, concrete (μπετόν), iron (βιομηχανικό στυλ), charcoal κ.ά.

Έξυπνη εφαρμογή

Δείτε πιθανούς συνδυασμούς και εφαρμογές σε έναν εσωτερικό χώρο στο app Kronodesign.

Πληροφορίες: kronodesign

Reset Password