Ένα πλήρης οδηγός με προϊόντα διακόσμησης εσωτερικών χώρων

Ανακαλύψτε προϊόντα προτάσεις για την αρχιτεκτονική, το design και επικοινωνήστε με τις εταιρίες

Η Dash παρουσιάζει τις τάσεις στην κουζίνα του 2021

Ο διεθνής οίκος Nobilia πρωτοπορεί φέρνοντας καινοτομίες στο χώρο της κατοικίας. Γνωρίστε τα Kitchen Design Trends 2021 στα καταστήματα Dash.

Καθαρές γραμμές, μινιμαλισμός, γήινα χρώματα. Σε αυτά προσθέστε τους ανοιχτούς αποθηκευτικούς χώρους που αποπνέουν ελευθερία και προσφέρουν χρηστικότητα, τη μεγαλύτερη επιλογή στα χρώματα και στα υλικά και φυσικά την εξατομίκευση στους συνδυασμούς τους. Το 2021 τα έπιπλα κουζίνας ακολουθούν τις ανάγκες της αγοράς και ο οίκος Nobilia που αντιπροσωπεύει αποκλειστικά η εταιρεία Dash, χαράσσει το δρόμο με όπλα την καινοτομία και την έμφαση στις λεπτομέρειες, χωρίς να χάνει τις αξίες που τον χαρακτηρίζουν: την ποιότητα, την υψηλή αισθητική και τη βιωσιμότητα. Ειδικότερα, οι τάσεις που διαμορφώνονται στην κουζίνα φέτος είναι οι εξής:

Έξυπνη χωροταξία

Η σύγχρονη κουζίνα προσαρμόζεται περισσότερο στις ανάγκες μας, χρησιμοποιεί έξυπνα τα ντουλάπια βάσης και αφήνει ανοιχτούς τους αποθηκευτικούς χώρους. Σε αυτό το πλαίσιο, αποτελεί σίγουρα καινοτομία η επιπλέον επιλογή Maxi στο ύψος που έχουν τα ντουλάπια βάσης για μάξιμουμ αποθηκευτικό χώρο.

Η κυριαρχία του γήινου


Μετά τον εγκλεισμό στα σπίτια μας εν μέσω πανδημίας το 2020, το ντιζάιν υπακούει στην ανάγκη μας για φως και φύση. Και τα δύο πρωταγωνιστούν μέσα από τη γήινη χρωματική παλέτα στα πάνελ. Οι αποχρώσεις του λευκού κυριαρχούν, όπως και του ξύλου. Με γήινα χρώματα ντύνονται και τα ανοίγματα στα ράφια και οι προσόψεις της κουζίνας, σε επιφάνειες άλλοτε ματ και άλλοτε γυάλινης shimmer για αίσθηση πολυτέλειας. Ωστόσο, το industrial στυλ και τα υλικά του παραμένουν στις τάσεις και το 2021, για όσους το αγαπούν, όπως και το μοντέρνο στυλ που αγαπά το μαύρο χρώμα.

Dash

Κουζίνα Riva σε ματ επιφάνεια. Το χρώμα ξύλου καρυδιάς αποπνέει ζεστασιά.

Dash

Κουζίνα Easytouch 967. Το best seller χρώμα Alpine white κυριαρχεί στην πρόσοψη. Τα ντουλάπια βάσης είναι από λακαρισμένο laminate.

Μινιμαλισμός

Αν θέλετε μια πινελιά από σκανδιναβικό μινιμαλισμό στην κουζίνα σας ποντάρετε στην κουζίνα Nordic σε λευκή απόχρωση. Τα πορτάκια στους ανοιχτούς αποθηκευτικούς χώρους είναι από πολυμερές γυαλί και δίνουν μια αίσθηση κλασικής πολυτέλειας. Highlight της νέας συλλογής είναι η υψηλή ποιότητα του γυαλιού.

Dash

Κουζίνα Nordic

Για περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Reset Password