Ένα πλήρης οδηγός με προϊόντα διακόσμησης εσωτερικών χώρων

Ανακαλύψτε προϊόντα προτάσεις για την αρχιτεκτονική, το design και επικοινωνήστε με τις εταιρίες

Η διακοσμητική συλλογή της EGGER κυκλοφόρησε με ανανεωμένες τάσεις

Ταυτόχρονα παρουσιάζει μια νέα εφαρμογή για κινητά.

Η διακοσμητική συλλογή EGGER έρχεται βελτιωμένη και ενδελεχής για το 2020-22, αφού είναι σχεδιασμένη να υποστηρίξει το έργο αρχιτεκτόνων, κατασκευαστών και διανομέων. Η EGGER, με καταγωγή από την Αυστρία και ειδίκευση σε υλικά ξυλείας, προσφέρει μεγαλύτερη ποικιλία στη χρωματική της παλέτα, με διακοσμητικές και υποστηρικτικές υπηρεσίες όπως ποτέ στο παρελθόν, θέλοντας να ενισχύσει αλλά και να τιμήσει την επιτυχία που εισέπραξε από την πρώτη της συλλογή το 2017. Για τον σκοπό αυτό, δημιούργησε μια νέα ψηφιακή εφαρμογή που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε και να υλοποιήσετε τα έργα σας.

Οι καινοτομίες της συλλογής EGGER 2020-22 συνδράμουν και στοχεύουν στην περαιτέρω επιτυχία των πελατών της. Αρχιτέκτονες, κατασκευαστές και διανομείς λαμβάνουν ένα ολοκληρωμένο πακέτο, εξοπλισμένο με μοντέρνα σχέδια επίπλων και διακοσμητικών, μέσα από 9 κύριες τάσεις του design: συναίσθημα, μοντέρνο κλασικό, μελλοντικό ρετρό, τέλειο ατελές, λιτό αστικό, αγνή φύση, μαύρο και εκδοχές του, έντονη μονοχρωμία, μεταλλικό fusion με ματ αίσθηση.

Η νέα θεματική διακόσμηση και η εξέλιξη των τάσεων έχουν διαφοροποιήσει σχεδόν το 30% της γκάμας της, αντικαθιστώντας το με νέα trends. Η διευρυμένη ποικιλία σε υφές επιτρέπει τη δημιουργία αυθεντικού και προσωποποιημένου χαρακτήρα στα αντικείμενα εσωτερικής διακόσμησης. Μαζί με δομικά στοιχεία ὀπως πέτρα, σκυρόδεμα, μέταλλο, κεραμικό και ξύλο, προσφέρουν πάνω από 3.000 προτάσεις συνδυασμού αντικειμένων και επιφανειών, για μια ολοκληρωμένη εικόνα του επιθυμητού περιβάλλοντος.

Συνδυασμός διακόσμησης και υλικών καθ᾽όλη τη συλλογή

Εκτός της διευρυμένης συλλογής της, η EGGER διεύρυνε επίσης τις υπηρεσίες υποστήριξης προϊόντων, συμπεριλαμβανομένης της ψηφιοποίησης και της σύγχρονης, επαγγελματικής συμβουλευτικής στους πελάτες της. Αυτό διασφαλίζει ότι δεν έχετε μόνο μια ολοκληρωμένη επαφή σε όλη τη φάση του σχεδιασμού και της κατασκευής, αλλά μπορείτε επίσης να οπτικοποιήσετε τις επιλογές πριν από την κατασκευή. Η νέα εφαρμογή επιτρέπει απεριόριστη πρόσβαση σε όλες τις λεπτομέρειες διακόσμησης και παραγωγής. Λειτουργεί ως ο τέλειος σύνδεσμος μεταξύ ενός έντυπου καταλόγου και των συνεχώς ενημερωμένων ψηφιακών πληροφοριών.

Το νέο ST32, απομίμηση παλαιωμένου ξύλου βελανιδιάς, συμπληρώνει τη συγχρονισμένη υφή των πόρων

«Παραμένουμε πιστοί στην υπόσχεσή μας για αξιοπιστία και εξέλιξη και είμαστε σε θέση να ανταποκριθούμε στις τελευταίες εξελίξεις των τάσεων», καταλήγει ο Hubert Höglauer, επικεφαλής μάρκετινγκ και διαχείρισης προϊόντων και επίπλων.

Το deep skin ST19 συνδυάζει άψογα το φλοράλ με τη γεωμετρία
η νέα επιφάνεια ST20 έχει εμφάνιση και αίσθηση που θυμίζει βουρτσισμένο μέταλλο, όπως το αληθοφανές βουρτσισμένο αλουμίνιο
εκτεταμένη γκάμα προϊόντων: λεπτός συμπαγής πάγκος πάχους 12 mm και ματ τέλειας αίσθησης πάγκος με μπορντούρα
η EGGER προσφέρει μια ευρεία γκάμα διακοσμητικών με 11 παραλλαγές με αίσθηση στιλπνότητας και 13 παραλλαγές ματ αίσθησης
Το εύρος της νέας συλλογής προσφέρει περισσότερες από 3.000 παραλλαγές για να επιλέξουν οι πελάτες
τα συμπαγή ελασματοποιημένα φύλλα EGGER παρέχουν ένα υλικό ανθεκτικό, ασφαλές για τρόφιμα και ανθεκτικό στην υγρασία

Reset Password