Ένα πλήρης οδηγός με προϊόντα διακόσμησης εσωτερικών χώρων

Ανακαλύψτε προϊόντα προτάσεις για την αρχιτεκτονική, το design και επικοινωνήστε με τις εταιρίες

Sofa Spaces

17ο χλμ. Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Καβάλας, Λαγκαδάς, Central Macedonia Greece - 57200

+3023940 20466
Εχετε λογαριασμο; Συνδεθείτε
Login
Request
Από το 1990 ο Ανδρέας Βαρουσιάδης χαράζει μια πολύ επιτυχημένη πορεία στο χώρο της κατασκευής χειροποίητου σαλονιού και πολυθρόνας.

Περισσότερα

Τα τελευταία χρόνια με τη δημιουργία της SOFA SPACE ο γιός του, Μιχάλης Βαρουσιάδης, παρουσίασε ένα απόλυτα ανανεωμένο πρόσωπο, με εξαιρετικές χειροποίητες δημιουργίες αναβαθμισμένες τόσο αισθητικά όσο και λειτουργικά. Δημιουργίες, που στέκονται επάξια δίπλα σε προϊόντα μεγάλων ξένων εταιρειών και που παράλληλα οδήγησαν τη SOFA SPACE σε άριστες συνεργασίες με εφάμιλλους οίκους του εξωτερικού.
Στον ιδιόκτητο εκθεσιακό χώρο της εταιρείας SOFA SPACE-Μ. Βαρουσιάδης, παρουσιάζονται τα χειροποίητα σαλόνια και πολυθρόνες, με τέτοιο τρόπο ώστε ο επισκέπτης να μπορεί να δει αυτό που τον ενδιαφέρει σε συνδυασμούς, που θα τον βοηθήσουν να κάνει την ιδανικότερη επιλογή για το δικό του χώρο. Η εμπειρία, η τεχνογνωσία, ο αρτιότερος και πιο σύγχρονος εξοπλισμός και πάνω απ? όλα το μεράκι για δημιουργία, είναι οι λόγοι που στην Ελλάδα η SOFA SPACE έχει εδραιώσει το όνομά της στην κορυφή των χειροποίητων κατασκευών σαλονιού και πολυθρόνας. Tα προϊόντα της εταιρείας SOFA SPACE θα τα βρείτε σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

Λιγότερα

Προϊόντα


Πολυθρόνες


Καναπέδες
Reset Password