Ένα πλήρης οδηγός με προϊόντα διακόσμησης εσωτερικών χώρων

Ανακαλύψτε προϊόντα προτάσεις για την αρχιτεκτονική, το design και επικοινωνήστε με τις εταιρίες

Mondo porta

3o χιλ Εθνικής οδού Αθηνών Λαμίας προς ΜΑΛΕΣΙΝΑ, Μαλεσίνα Φθιώτιδος, Central Greece Greece - 35001

+2233051044
Εχετε λογαριασμο; Συνδεθείτε
Login
Request
H αφετηρία της εταιρίας βρίσκεται στο 1948 όπου αποτελούσε μια οικογενειακή επιχείρηση με βάση την τεχνική κατάρτιση και την αγάπη για την δουλειά. Έπειτα από μακρόχρονη εμπειρία, με την βοήθεια του ανθρώπινου δυναμικού και την τεχνολογική εξέλιξη έχουμε την ίδρυση της επωνυμίας MONDO PORTA E.Π.Ε. στις αρχές του 2001.

Περισσότερα

Σήμερα η MONDO PORTA είναι μια σύγχρονη και καταξιωμένη εταιρία στο χώρο του ξύλου και ιδιαίτερα της εσωτερικής πόρτας, που με γνώμονα τις διακοσμητικές τάσεις και την καινοτομική προσέγγιση παρέχει προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες απαιτήσεις των καταναλωτών.

Η MONDO PORTA παρουσιάζει μια μεγάλη γκάμα πορτών εσωτερικού χώρου με ποικίλα σχέδια , που διατίθενται τόσο βαμμένα όσο και άβαφα. Καθώς επίσης παράγει κουτί και πορτάκι ντουλάπας και κουζίνας. Η πολυετής τεχνογνωσία σε συνδυασμό με την υπερσύγχρονα εξοπλισμένη μονάδα με μηχανήματα ηλεκτρονικού τύπου, εγγυώνται ένα προϊόν άριστης ποιότητας και υψηλής αισθητικής.

Η παραγωγική της δραστηριότητα στηρίζεται στη διαρκή ανανέωση του μηχανολογικού εξοπλισμού με ιδιαίτερη έμφαση στην προηγμένη τεχνολογία.

Η δραστηριότητα της εταιρείας εκτείνεται σε ολόκληρο τον Ελλαδικό χώρο αλλά και σε χώρες του εξωτερικού.

Λιγότερα

Προϊόντα


Πόρτες Εσωτερικού Χώρου

Κατάλογοι
Mondo Porta

<script>” title=”<script>

Mondo Porta
Reset Password