Ένα πλήρης οδηγός με προϊόντα διακόσμησης εσωτερικών χώρων

Ανακαλύψτε προϊόντα προτάσεις για την αρχιτεκτονική, το design και επικοινωνήστε με τις εταιρίες

Lattas

57ο χλμ Αθηνών Λαμίας, Σχηματαρι, Central Greece Greece - 32009

+302262031844
Εχετε λογαριασμο; Συνδεθείτε
Login
Request
Η εταιρεία LATTAS S.A. δραστηριοποιείται στο χώρο του επίπλου, όπου από το 1983 που ιδρύθηκε έως και σήμερα αποτελεί μία από τις πιο αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις του κλάδου. Η αγάπη για το ξύλο, οι αξίες και το μεράκι

Περισσότερα

για την τέχνη του επίπλου του ιδρυτή της Διονύσιου Λάττα ήταν η εναρκτήριος δύναμη για την εξέλιξη, τη διαχρονική πορεία της καθώς και τη συνεχή βελτίωση τόσο των προϊόντων όσο και τωνυπηρεσιών που προσφέρει. Κύριος άξονας εργασιών είναι ο σχεδιασμός και η κατασκευή, επαγγελματικού-ξενοδοχειακού και οικιακού εξοπλισμού. Στόχος και προτεραιότητα της εταιρείας, είναι η εξυπηρέτηση αλλά και η ικανοποίηση των πελατών της, καθώς αναλαμβάνουμε να υλοποιήσουμε την κατασκευή κάθε σχεδιαστικής πρότασης σε μικρές ή μεγάλες ποσότητες.
Οι εγκαταστάσεις μας βρίσκονται σε ιδιόκτητο χώρο 6.000 τ.μ. στο Σχηματάρι Βοιωτίας, με υπερσύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό και εξειδικευμένο προσωπικό που συνεχώς εκπαιδεύεται σε νέες τεχνικές και τεχνολογίες.
Ως Βιομηχανία Επίπλων έχουμε θέσει τον πήχη του ποιοτικού επίπλου σε πολύ υψηλά επίπεδα. Ο σχεδιασμός υψηλής αισθητικής, αντοχής και λειτουργικότητας, η αξιοπιστία, η ποιότητα και η αντοχή στο χρόνο, προσφέρουν στους πελάτες μας πάντα το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και τις πιο λειτουργικές λύσεις. Διατηρώντας πάντα τα υψηλά επίπεδα στην παραγωγή του Επίπλου η ώθηση για τη συμμετοχή μας σε Εκθέσεις του Εξωτερικού ήταν πλέον
δεδομένη. Η Εταιρεία μας συμμετέχει με μεγάλη επιτυχία στις πιο μεγάλες διεθνείς εκθέσεις επίπλων, την  IMMCologne στην Κολωνία της Γερμανίας και τη SalonedenMobile στο Μιλάνο της Ιταλίας όπου και δημιουργήθηκαν ισχυρές συνεργασίες με μεγάλες πολυεθνικές Εταιρείες τόσο της Ευρώπης όσο και της Ασίας.

Λιγότερα

Προϊόντα


Κρεβατοκάμαρες


Τραπεζαρία


Τραπέζια Μικρά


Μπουφέδες
Collections


Σειρά FOREST


Σειρά FIT
Lattas
Lattas FIT

<script>” title=”<script>

Κατάλογοι
Lattas
Lattas FIT

Projects
Πρόσφατα Άρθρα της Lattas
Reset Password