Ένα πλήρης οδηγός με προϊόντα διακόσμησης εσωτερικών χώρων

Ανακαλύψτε προϊόντα προτάσεις για την αρχιτεκτονική, το design και επικοινωνήστε με τις εταιρίες

Kalogridis

Λ. Καραμανλή & Ναρκίσσου 4, Αχαρναί, Attica Greece - 136 78, Αχαρναί

+302102405771
Εχετε λογαριασμο; Συνδεθείτε
Login
Request
Η Ι. ΚΑΛΟΓΡΙΔΗΣ A.E. ιδρύθηκε το 1967 ως πρότυπη μονάδα παραγωγής ξύλινων κουφωμάτων. Η ειδίκευση στην παραγωγή ξύλινων κουφωμάτων κατευθύνει την εταιρεία στον σχεδιασμό και την παραγωγή μιας ευρείας γκάμας προϊόντων που σχετίζονται με τα( ξύλινα κουφώματα, πόρτες, πέργολες, ξύλινες επενδύσεις, έπιπλα κλπ). Έργα υψηλής αισθητικής – όπως οικίες, ξενοδοχεία, νεοκλασικά και διατηρητέα κτίρια – επιβεβαιώνουν σταθερά την αξιοπιστία της Ι. ΚΑΛΟΓΡΙΔΗΣ A.E ενώ η συνεχής παρουσία της σε σημαντικά projects αποδεικνύει τη συνεχή εξέλιξη της και την ικανότητα της να προσαρμόζεται σε νέες απαιτήσεις.

Περισσότερα

Σημείο αναφοράς για την εταιρεία είναι η επιθυμία και οι ανάγκες του κάθε πελάτη. Σε αυτό το πλαίσιο, έχει δοθεί ιδιαίτερη σημασία στην εξασφάλιση υψηλής τεχνολογίας και στις καινοτόμες εφαρμογές – κάτι που αντικατοπτρίζεται και στις σύγχρονες εγκαταστάσεις με τον άρτιο μηχανολογικό εξοπλισμό.

Ποιότητα και αισθητική συνιστούν θεμελιώδεις προϋποθέσεις, τον άξονα σύμφωνα με τον οποίο σχεδιάζονται και παράγονται τα προϊόντα διασφαλίζοντας ταυτόχρονα την καλύτερη αναλογία ποιότητας- τιμής, την υπεύθυνη εξυπηρέτηση και τις ολοκληρωμένες aftersale υπηρεσίες.

Ωστόσο, η ποιότητα δεν περιορίζεται μόνο στα προϊόντα αλλά επεκτείνεται και στις παρεχόμενες υπηρεσίες, ακόμα και μετά την πώληση. Η εταιρία φροντίζει για την έγκαιρη και σωστή τοποθέτηση καθώς επίσης και για την καθοδήγηση όσον αφορά στη χρήση και συντήρηση των προϊόντων.

Επίσης, η ποιότητα των ξύλινων κουφωμάτων πιστοποιείται από το ινστιτούτο IFTRosenheim, έναν πανευρωπαϊκά οργανισμό για τη μέτρηση, παρακολούθηση και πιστοποίηση, διαπιστευμένο διεθνώς σύμφωνα με το DINENISO/IEC 17025. Η πιστοποίηση της ποιότητας χορηγείται μετά από δοκιμές και αξιολόγηση στα ερευνητικά εργαστήρια του ινστιτούτου του Rosenheim. Ο εν λόγω έλεγχος ποιότητας εγγυάται για τις τεχνικές προδιαγραφές των προϊόντων καθώς και για την παρακολούθηση της ποιότητας τους, ακόμα και μετά τη χορήγηση της πιστοποίησης. Επιπλέον, ο έλεγχος των εξωτερικών ξύλινων κουφωμάτων εκτείνεται σε όλους τους βασικούς ελέγχους τυποποιημένων ιδιοτήτων για την απόκτηση Σήμανσης CE.

Μια επιπρόσθετη βασική προτεραιότητα της Καλογρίδης είναι ο σεβασμός του φυσικού περιβάλλοντος. Όλα τα προϊόντα παράγονται από ξύλο που θεωρείται ως το πλέον οικολογικό υλικό καθώς χαρακτηρίζεται από αρνητική εκπομπή διοξειδίου του άνθρακα.

Η ξυλεία που χρησιμοποιεί Ι. ΚΑΛΟΓΡΙΔΗΣ ΑΕ είναι διαπιστευμένη και από τους δύο βασικότερους διεθνείς οργανισμούς διαπίστευσης για τη σωστή διαχείριση των δασικών εκτάσεων είναι το F.S.C. (Συμβούλιο Διαχείρισης Δασών) και το P.E.F.C. (Πρόγραμμα για την προώθηση της δασικής πιστοποίησης).

Λιγότερα

Kalogridis Catalog

Προϊόντα

<script>” title=”<script>

Κατάλογοι
Kalogridis Catalog

Projects

Reset Password