Ένα πλήρης οδηγός με προϊόντα διακόσμησης εσωτερικών χώρων

Ανακαλύψτε προϊόντα προτάσεις για την αρχιτεκτονική, το design και επικοινωνήστε με τις εταιρίες

Gialelis

Αγίας Άννης 49, Αθήνα, Αθήνα, Attica Greece - 12241

+302105616 665
Εχετε λογαριασμο; Συνδεθείτε
Login
Request
Το ξύλο από την αρχαιότητα ήταν πάντα ένα φιλικό και ζεστό υλικό που προσφέρονταν άφθονο από τη φύση και μας έδινε την δυνατότητα για καλλιτεχνική έκφραση και δημιουργία.

Περισσότερα

Στις ημέρες μας η εταιρεία Γιαλελή, οδηγούμενη από την αγάπη της για το ξύλο και κατέχοντας πλήρως την τεχνογνωσία του, ξεκίνησε δυναμικά στον χώρο στήνοντας το 1976 μια υπερσύγχρονη γραμμή παραγωγής με ξύλινα κουφώματα. Μια τριετία αργότερα δραστηριοποιήθηκε δυναμικά στο χώρο κατασκευής κουζίνας και ντουλάπας υπνοδωματίου. Ετσι η εταιρεία Γιαλελή έχει να επιδείξει μια δυναμική παρουσία στο χώρο του ξύλου και του επίπλου με μεγάλη παραγωγική δραστηριότητα και τεράστια ποικιλία προιόντων.

Η βέλτιστη ποιότητα των προϊόντων μας επιτυγχάνεται χάριν στην συνεχή έρευνα και την ανάπτυξη καινοτομικών λύσεων. Η εταιρεία Γιαλελής πραγματοποιεί συνεχώς λεπτομερείς και αναλυτικές μετρήσεις για υδατοστεγανότητα, ανεμοπίεση, ανεμοδιαπερατότητα και ηχομόνωση, για μπαλκονόθυρες, παράθυρα και εξώθυρες με πλήρη διαγράμματα των επιδόσεων της στους απαραίτητους ελέγχους.

Συνδυάζουμε το πρωτοποριακό design και τις σύγχρονες Ευρωπαϊκές προδιαγραφές με την άψογη χειροποίητη ποιότητα. Σημαντικότερη όμως φροντίδα μας, είναι η προσωπική επαφή μας με τους πελάτες μας με τους οποίους μοιραζόμαστε την αγάπη μας για το ξύλο.

Όλα μας τα προϊόντα προσφέρονται ετοιμοπαράδοτα και επί παραγγελία στις διαστάσεις που επιθυμεί ο πελάτης. Κατασκευάζονται από υλικά αρίστης ποιότητας και αντοχής, φιλικά προς το περιβάλλον και το βασικότερο, σε τιμές ασυναγώνιστες.

Τα υλικά βαφής που χρησιμοποιεί η εταιρεία είναι πλήρως οικολογικά και πιστοποιημένα, ειδικά προσαρμοσμένα στις μεσογειακές και ιδιαίτερα στις Ελληνικές συνθήκες ηλιοφάνειας. Η στρατηγική μας προσανατολίζεται προς την υψηλή τεχνολογία προκειμένου να διασφαλίσουμε την ανώτερη ποιότητα των προϊόντων μας. Διενεργούμε αδιαλείπτως ελέγχους ποιότητας και θα συνεχίζουμε να επενδύουμε σε έρευνα, ανάπτυξη και καινοτομία με στόχο την συνεχή προσαρμογή στις ανάγκες των πελατών μας.

Λιγότερα

Προϊόντα


Έπιπλα Κουζίνας


Ξύλινα Παράθυρα


Ξύλινες Μπαλκονόπορτες


Πόρτες Εξωτερικές Μασίφ

<script>” title=”<script>

Projects
Reset Password