Ένα πλήρης οδηγός με προϊόντα διακόσμησης εσωτερικών χώρων

Ανακαλύψτε προϊόντα προτάσεις για την αρχιτεκτονική, το design και επικοινωνήστε με τις εταιρίες

Expa

Αρχίλοχος, Πάρος,, South Aegean Greece - ΤΚ 84400

+302284041439
Εχετε λογαριασμο; Συνδεθείτε
Login
Request
Η Ένωση Ξυλουργών Πάρου “ΕΞΠΑ” συστάθηκε το 1981.

Στην αρχική της μορφή συμμετείχαν οκτώ άτομα, ξυλουργοί στο επάγγελμα με ατομικές επιχειρήσεις, που αποφάσισαν να ενώσουν τις γνώσεις τους με στόχο τη δυναμική παρουσία και επικράτηση στην αγορά της Πάρου, αλλά και της ευρύτερης περιοχής των Κυκλάδων.

Περισσότερα

Το 1999 άλλαξε τη νομική της μορφή σε αυτή της Ανώνυμου Εταιρίας (ΕΞΠΑ ΑΕ). Η “ΕΞΠΑ” στεγάζει σε σύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις εργοστάσιο καθετοποιημένης παραγωγής και εκθεσιακό χώρο.

Η εταιρία έχει εξειδικευτεί στα κουφώματα νέας τεχνολογίας (γερμανικού τύπου), τα οποία έχει εξελίξει και προσαρμόσει στις αντίξοες συνθήκες του Αιγαίου. Η παραγωγή εκτελείται με ψηφιακά μηχανήματα τελευταίου τύπου, με βασική πρώτη ύλη τη Δρύς κεντρικής Ευρώπης ή Μεράντι Ινδονησίας.

Στα πλαίσια της προσφοράς υπηρεσιών παρέχει τη δυνατότητα της εγκατάστασης – τοποθέτησης των ξύλινων κατασκευών με δικά της εξειδικευμένα συνεργεία.

Με το φιλικό τμήμα του After Sales Service η ΕΞΠΑ είναι πάντα κοντά στους πελάτες της. Η ΕΞΠΑ είναι δεσμευμένη στην εφαρμοσμένη ποιότητα και προσανατολισμένη στην εξυπηρέτηση.

Η φράση “Πρώτα η Ποιότητα” προσφέρει το μέτρο που αξιολογείται κάθε διαδικασία παραγωγής.

4000 πελάτες πιστοποιούν την ποιότητα των κατασκευών ΕΞΠΑ. Έτσι δεν εκπλήσσει το γεγονός ότι το σύστημα ποιότητας της εταιρίας είναι διασφαλισμένο και με τη σειρά διεθνών προτύπων ISO 9001 και CE.

Λιγότερα

Προϊόντα

<script>” title=”<script>

Reset Password