Ένα πλήρης οδηγός με προϊόντα διακόσμησης εσωτερικών χώρων

Ανακαλύψτε προϊόντα προτάσεις για την αρχιτεκτονική, το design και επικοινωνήστε με τις εταιρίες

Diseto

Κυρά Βρύση – Κόρινθος, Κόρινθος, Peloponnese Greece - Τ.Θ. 205

+30 2741038181
Εχετε λογαριασμο; Συνδεθείτε
Login
Request
Δίπλα σας από το 1982

H DiSeto ιδρύθηκε το 1982 και εκ’ τοτε βρίσκεται σε μία συνεχή, αναπτυσσόμενη πορεία με αυξανόμενες πωλήσεις, μέσω ενός δικτύου επιλεγμένων αντιπροσώπων σε Ελλάδα και Κύπρο.

Περισσότερα

Με χαρακτηριστικά της τον δυναμισμό και τον τεχνολογικό νεωτερισμό, πέρασε από πολλές φάσεις ανάπτυξης για να καταλήξει από την χειροποίητη παραγωγή, στην μεγάλη βιομηχανική επεξεργασία.

Έπιπλο Κουζίνας μόνο για εσάς!

Με αυστηρά κριτήρια στην επιλογή των προμηθευτών, στα υλικά κατασκευής, στα αξεσουάρ, στα βερνίκια και στα χρώματα και με συνεχή έρευνα στις σύγχρονες τάσεις, έρχεται να παρουσιάσει σήμερα μια πλούσια και ανανεώσιμη σειρά μοντέλων.

Η DiSeto, με την ευελιξία της μη τυποποίησης, έχει την δυνατότητα να διαμορφώνει χώρους με διαφορετικό κατά παραγγελία τρόπο, βρίσκοντας λύσεις που ταιριάζουν στις καθημερινές ανάγκες αλλά και κουλτούρα των πελατών της.

Διακόσμηση στα μέτρα σας!

Έχοντας στην διάθεσή της εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό σε κάθε στάδιο παραγωγής, με πολυετή πείρα στην κατασκευή επίπλων κουζίνας και ντουλάπας, υπόσχεται πρωτοτυπία και λειτουργικότητα, εγγυάται άριστο αποτέλεσμα και υψηλή ποιότητα.WPC για εξωτερικό χώρο με πολλές εφαρμογές, παρελκόμενα τοποθέτησης και εξειδικευμένες τεχνικές υπηρεσίες. Όλα μας τα προιόντα είναι υψηλής ποιότητας και πληρούν τις πιο κατάλληλες προδιαγραφές ώστε να επιτύχετε ένα αξιοθαύμαστο αποτέλεσμα για το νέο έργο σας.

Λιγότερα

Προϊόντα


Έπιπλα Κουζίνας


Έπιπλα Ντουλάπας<style data-lazy-src=

Reset Password