Ένα πλήρης οδηγός με προϊόντα διακόσμησης εσωτερικών χώρων

Ανακαλύψτε προϊόντα προτάσεις για την αρχιτεκτονική, το design και επικοινωνήστε με τις εταιρίες

Coritop

Κυπραίου 77, Ελευσίνα, Attica Greece - 19200

+302105599223
Εχετε λογαριασμο; Συνδεθείτε
Login
Request
Η εταιρία μας ειδικεύεται στην εμπορία και επεξεργασία ομογενών επιφανειών.
Η τεχνογνωσία και η καθετοποιημένη διάρθρωση της παραγωγής μας επιτρέπει την εκτέλεση οποιουδήποτε έργου με ταχύτητα και συνέπεια.
Διαθέτουμε τμήμα υποστήριξης των συνεργατών μας με σχεδιαστές και μηχανολόγους θα σας επιτρέψει την καλύτερη αξιοποίηση αυτού του καινοτόμου υλικού.
Οι ιδιόκτητες εγκαταστάσεις, τα ιδιόκτητα μεταφορικά μέσα και το εξειδικευμένο προσωπικό αποτελούν εγγύηση για την αρτιότερη εξυπηρέτηση και μεγαλύτερη ευελιξία των B2B και B2C πελατών μας.

Περισσότερα

Απο τη σχεδίαση στην κατασκευή.
Διαθέτουμε ξεχωριστό τμήμα με σχεδιαστές και μηχανολόγους που σας υποστηρίζει ενεργά με στόχο την καλύτερη αξιοποίηση αυτού του καινοτόμου υλικού.
Σήμερα, με την ίδια διάθεση όπως και στο ξεκίνημα, συνεχίζουμε την επένδυση στην εκπαίδευση του προσωπικού και την βελτίωση του τεχνολογικού μας εξοπλισμού.
Συγχρόνως αναζητάμε με τον ίδιο πάντα δυναμισμό νέες καινοτόμες λύσεις και εφαρμογές που θα βελτιώσουν την λειτουργικότητα των κατασκευών μας και θα επεκτείνουν τη χρήση τους.

Συμμετοχή σε εκθέσεις
Η εταιρία μας δίνει μεγάλη σημασία στην επικοινωνία με την αγορά και φροντίζει να έχει ανοιχτά όλα τα κανάλια επικοινωνίας με υφιστάμενους και δυνητικούς πελάτες.
Στα πλαίσια αυτά η CORITOP συμμετέχει σε επαγγελματικές εκθέσεις, προβάλλεται σε κλαδικά έντυπα και διατηρεί λογαριασμούς στα social media, με κύριο στόχο την άμεση επαφή με επαγγελματίες, αρχιτέκτονες και κατασκευαστές.
Το εμπορικό τμήμα της εταιρίας είναι πάντα στη διάθεση κάθε υποψήφιου πελάτη για οποιαδήποτε πληροφορία ή πρόταση σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της.

Λιγότερα


Προϊόντα

<script>” title=”<script>

Reset Password