Ένα πλήρης οδηγός με προϊόντα διακόσμησης εσωτερικών χώρων

Ανακαλύψτε προϊόντα προτάσεις για την αρχιτεκτονική, το design και επικοινωνήστε με τις εταιρίες

Anesis

18 χλμ Θεσσαλονίκης - Καβάλας, Θεσσαλονίκη, Central Macedonia Greece - 57200

+302394020494




Εχετε λογαριασμο; Συνδεθείτε
Login
Request








Anesis από το 2001.
Στην περιοχή του Λαγκαδά Θεσσαλονίκης, στην ίδια περιοχή που βρίσκεται και σήμερα, ξεκινά η παραγωγή καθισμάτων τραπεζαρίας Anesis. Οι ιδρυτές της, προσπαθούν να αξιοποιήσουν την πολυετή τους εμπειρία και σχεδιάζουν ένα φιλόδοξο πλάνο με πολύ κόπο, επιμονή και πίστη στις δυνατότητες της Ελληνικής παραγωγής.

Περισσότερα

Σταθερή πορεία και ανάπτυξη.
Οι καλές συνεργασίες, η συνέπεια και η πίστη στο εταιρικό της όραμα κατάφεραν να θέσουν σταθερά θεμέλια για τα πρώτα βήματα . Με αυτό τον τρόπο, η εταιρία, απόκτησε γρήγορα την αξιοπιστία ώστε να κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών της. Τα τελευταία χρόνια πραγματοποιήθηκαν σημαντικές προσθήκες σε μηχανολογικό εξοπλισμό που της δίνουν την δυνατότητα παραγωγής ενός μεγάλου εύρους προϊόντων επίπλου τόσο για οικιακή όσο και για επαγγελματική χρήση.

Ποιότητα σε όλες τις λεπτομέρειες.
Κάθε νέο μοντέλο που προστίθεται στην σειρά παραγωγής, φέρει τα ποιοτικά χαρακτηριστικά και το μεράκι των ανθρώπων που εργάζονται πάνω σε αυτό. Ξεκινώντας από τον σχεδιασμό, συνεχίζοντας με την παραγωγή αλλά και την επικοινωνία, το πλάνο που τότε σχεδιάστηκε, σήμερα αποδίδει και κατατάσσει την “Anesis” ανάμεσα στις κορυφαίες εταιρίες επίπλου στην Ελλάδα.

Home.Contract.Custom
Τα προϊόντα “Anesis” σχεδιάζονται και παράγονται στην Ελλάδα, ακολουθώντας Ευρωπαϊκά πρότυπα ποιότητας. Το σύνολο των μοντέλων καλύπτει ένα ευρύ φάσμα τιμών που τα καθιστά ελκυστικά σε κάθε κατηγορία καταναλωτικού κοινού. Η ενασχόλησή με τον τομέα των ειδικών κατασκευών κατά παραγγελία και για λογαριασμό των πελατών της, δίνει στην «Anesis» την ευελιξία που απαιτείται από την συνεχώς εξελισσόμενη διεθνή & εγχώρια αγορά.

Για τα επόμενα χρόνια, ο στόχος της εταιρίας είναι διπλός.
Η κατά το δυνατόν σημαντικότερη ενίσχυση της θέσης στην εγχώρια αγορά αλλά και η μεγαλύτερη δυνατή επέκταση σε αγορές του εξωτερικού. Η μέχρι τώρα πορεία, το χαρακτηριστικό της αυτογνωσίας που διακρίνει την “Anesis” και το ομοιογενές και αξιόλογο ανθρώπινο δυναμικό της, αποτελούν την εγγύηση της επιτυχίας και σε αυτούς τους νέους και φιλόδοξους στόχους.

Λιγότερα

Anesis 2020

Προϊόντα

<script>” title=”<script>

Κατάλογοι
Anesis 2020

Projects
Πρόσφατα Άρθρα της Anesis
Reset Password