Ένα πλήρης οδηγός με προϊόντα διακόσμησης εσωτερικών χώρων

Ανακαλύψτε προϊόντα προτάσεις για την αρχιτεκτονική, το design και επικοινωνήστε με τις εταιρίες

Astrakis

2ο χλμ Λεωφόρου Μαρκοπούλου, Παιανία, Attica Greece - 19002

+302106644698




Εχετε λογαριασμο; Συνδεθείτε
Login
Request








Οι δραστηριότητες της εταιρείας Astrakis, ξεκίνησαν το 1979 από τους αδερφούς Χρήστο και Κώστα Αστράκη.
Η αρχή έγινε με την κατασκευή σαλονιών και σε μικρό χρονικό διάστημα αναπτύχθηκε σε ιδιόκτητους χώρους, με κάθετη παραγωγή και με τα τελειότερα και τα πιο εξειδικευμένα σε κάθε τομέα μηχανήματα, μπαίνοντας στην παραγωγή κάθε είδους ξύλινων επίπλων.

Περισσότερα

Η συνεχής ανοδική της πορεία έφτασε να την καθιερώσει στο χώρο του επίπλου με αποτέλεσμα σήμερα να αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες και πιο αναγνωρίσιμες εταιρείες παραγωγής και πώλησης επίπλων στην Ελλάδα.

Κύριο μέλημα της εταιρείας Astrakis, από το ξεκινημά της μέχρι και σήμερα αποτελεί, η υψηλή ποιότητα των προϊόντων της. Από την προσεκτική επιλογή των πρώτων υλών μέχρι την κατασκευή των επίπλων από εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό, η έμφαση στην ποιότητα, συναντάται σε κάθε βήμα της παραγωγής προκειμένου να δοθεί ένα αποτέλεσμα υψηλών προδιαγραφών που θα αντέξει στο χρόνο.

Σήμερα στην εταιρεία συμμετέχει και η δεύτερη γενιά, Άκης και Σώτη Αστράκη, αρχιτέκτονες μηχανικοί, απόφοιτοι του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης αντίστοιχα. Ασχολούνται με το design των επίπλων, την αρχιτεκτονική μελέτη και διακόσμηση καθώς και με το αισθητικό προφίλ της εταιρείας. Ο συνδυασμός της πολυετούς εμπειρίας με τις επιστημονικές γνώσεις εγγυάται το άρτιο και ιδανικό αποτέλεσμα στα έπιπλα, αλλά και γενικότερα στη συνολική διαμόρφωση του χώρου σας, είτε πρόκειται για κλασικά έπιπλα είτε για μοντέρνα.

Οι αρχιτέκτονες της εταιρείας Astrakis είναι πάντα διαθέσιμοι να σας βοηθήσουν να κάνετε τους απαραίτητους συνδυασμούς, καθώς και να σας προτείνουν συγκεκριμένες και ολοκληρωμένες λύσεις για το σπίτι σας.

Όλες οι απαραίτητες εργασίες κατασκευής, από τον σχεδιασμό έως και την τελευταία λεπτομέρεια, γίνονται αποκλειστικά στις εγκαταστάσεις της εταιρείας, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα ελέγχου κάθε φάσης της παραγωγικής διαδικασίας για ένα άκρως ποιοτικό αποτέλεσμα.

Η εμπειρία και η υπευθυνότητα της εταιρείας Astrakis, αποτελούν εγγύηση για ένα μοναδικό αποτέλεσμα, συνδυάζοντας υψηλή ποιότητα και αισθητική, σε οικονομικές τιμές.

Λιγότερα

Προϊόντα

<script>” title=”<script>

Πρόσφατα Άρθρα της Astrakis
Reset Password