Έπιπλα Σπιτιού - Έπιπλα Επαγγελματικού Χώρου

Τα έπιπλα είναι οι λέξεις που χρησιμοποιούμε μέσα στο σπίτι μας για να πούμε όσα θέλουμε. Είναι σαν τις απαντήσεις.
Τα έπιπλα είναι ένα είδος επικοινωνίας.
Περισσότερα

Η επιλογή τους κάτι λέει για εμάς, ακόμα και αν οι περισσότεροι δεν το καταλαβαίνουμε ή τα επιλέγουμε ασυνείδητα. Μια τραπεζαρία, ένα τραπέζι, μια καρέκλα, μια πολυθρόνα, ένας καναπές φανερώνει κάτι για εμάς.
Μιλάει για την αισθητική μας, αποκαλύπτει το ποιοι είμαστε. Και φυσικά κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί την χρηστική τους αξία.

Ένας καναπές, μια πολυθρόνα ένα τραπέζι, ένα κρεβάτι ή μια καρέκλα σε ένα δωμάτιο είναι αυτά που το καθορίζουν. Αποκαλύπτουν το ρόλο του, την χρησιμότητα του. Μια κρεβατοκάμαρα καθορίζεται από το κρεβάτι. Ένα σαλόνι δεν μπορεί να υφίσταται χωρίς ένα καναπέ. Μια τραπεζαρία δεν είναι τραπεζαρία αν δεν έχει τραπέζι και καρέκλες. Τα έπιπλα δημιουργούν το σπίτι. Φέρνουν σε αυτό τη ζωή. Το κάνουν λειτουργικό. Όλα αυτά τα ανακαλύπτουμε στην ενότητα έπιπλα του CFW όπου θα βρείτε μια τεράστια συλλογή επίπλων για όλους τους χώρους, το σπίτι, το γραφείο, τους επαγγελματικούς χώρους, ξενοδοχεία, εστιατόρια. Σε όλα αυτά προσθέστε μια τεράστια ποικιλία σε έπιπλα ύπνου και παιδικά υπνοδωμάτια.

newsletter

You have Successfully Subscribed!

Reset Password