Ένα πλήρης οδηγός με προϊόντα διακόσμησης εσωτερικών χώρων

Ανακαλύψτε προϊόντα προτάσεις για την αρχιτεκτονική, το design και επικοινωνήστε με τις εταιρίες

Ψηφιακή έκθεση Interzum @home: Τι θα δούμε 4-7 Μαΐου

Η διεθνής έκθεση επιφυλάσσει όλες τις νέες τάσεις στα υλικά παραγωγής επίπλου και interior design. Φέτος η πρόσβαση θα γίνεται αποκλειστικά online.

Οικολογία, ψηφιακός κόσμος και λειτουργικότητα εμπνέουν τους δημιουργούς που παρουσιάζουν καινοτόμες δημιουργίες. Θα τις δούμε τον Μάιο στην έκθεση Interzum που φέτος δε μετρά ακόμη κάποια ελληνική συμμετοχή (στην προηγούμενη έκθεση υπήρχαν 7 ελληνικές συμμετοχές). Επιπλέον, αυτή τη φορά η έκθεση Interzum θα διεξαχθεί αυστηρά διαδικτυακά εξαιτίας της πανδημίας. Παρ’ όλα αυτά, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να δικτυωθούν με ανθρώπους της αγοράς παραγωγής υλικών επίπλου και διακόσμησης εσωτερικών χώρων, ακόμα και στην @home εκδοχή της έκθεσης. Θα μπορούν να ανταλλάξουν ιδέες και να συνομιλήσουν στο chat ή σε βιντεοκλήση καταργώντας τις όποιες αποστάσεις.

Στις αίθουσες υπάρχει η δυνατότητα να γνωρίσετε τις εταιρείες, τις καινοτομίες τους, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους. Η πλατφόρμα δίνει την ευκαιρία να έχετε ανατροφοδότηση με τις εταιρείες και να εστιάσετε στα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν περισσότερο. Το πρόγραμμα είναι πλούσιο και καλύπτει όλες τις απαιτήσεις, ενώ υπάρχουν παρουσιάσεις, συζητήσεις από ειδικούς, διαλέξεις για τεχνικά θέματα.

Δείτε το βίντεο

Οι τομείς της έκθεσης

Η Interzum είναι μια κορυφαία έκθεση για τα υλικά παραγωγής επίπλου και τους προμηθευτές προϊόντων εσωτερικού χώρου. Τι αναμένεται να δούμε στις αίθουσες; Ένας δερμάτινος καναπές φτιαγμένος από σάρκα και φλούδα μήλου, 3D στοιχεία αρχιτεκτονικής από ζελατίνη βγαλμένα από τρισδιάστατο εκτυπωτή και ξύλινες επιφάνειες με χρώμα που δεν προέρχεται από βαφή είναι μόνο μερικές από τις εκπλήξεις. Η έκθεση αποτελεί και χώρο έμπνευσης για αρχιτέκτονες, σχεδιαστές και δημιουργούς προϊόντων. Οι κατηγορίες είναι:
Υλικά και φύση: Ξύλο, καπλαμάδες, παρκέ δάπεδο, εσωτερικές εργασίες, διακοσμητικές επιφάνειες, επιφάνειες laminate, πάνελ με βάση το ξύλο, πλαστικά δάπεδα, ανάγλυφοι κύλινδροι, υλικά από μέταλλο.
Λειτουργικότητα: Φωτιστικά και συστήματα φωτισμού, ημιέτοιμα προϊόντα για την κουζίνα, το γραφείο κ.ά.
Υφάσματα και μηχανήματα: Εξοπλισμός για ταπετσαρίες και κλινοσκεπάσματα, υλικά ταπετσαρίας, αξεσουάρ ταπετσαρίας, υφάσματα κάλυψης, δέρμα, κόλλες.

Εταιρεία Vefer

Οι τάσεις

Τα επόμενα χρόνια αναμένεται να δούμε να κυριαρχούν κάποιες τάσεις που ήδη έχουν κάνει την εμφάνισή τους: η κυκλική οικονομία που ευνοείται από τα ψηφιακά συστήματα είναι μία από αυτές και ανταποκρίνεται στην αυξημένη ζήτηση για προϊόντα φιλικά στο περιβάλλον. Η παραπάνω τάση επηρεάζει και τις μεθόδους παραγωγής και χρήσης υλικών.

Ιδιαίτερη θέση στην Interzum θα έχουν τα προϊόντα βιώσιμης ανάπτυξης. Στο μέλλον, τα υλικά με βιώσιμα χαρακτηριστικά θα επιδρούν στην επαναχρήση και ανακύκλωσή τους στο ντιζάιν, την αρχιτεκτονική, και την παραγωγή επίπλων. Στην έκθεση θα δούμε σε κάποια φόρουμ όπως το Green Smart Materials trend forum τις νεότερες καινοτομίες και τεχνολογίες που κινούνται σε αυτή την κατεύθυνση.

Info: Interzum

Reset Password