Ένα πλήρης οδηγός με προϊόντα διακόσμησης εσωτερικών χώρων

Ανακαλύψτε προϊόντα προτάσεις για την αρχιτεκτονική, το design και επικοινωνήστε με τις εταιρίες

Τάση: Έπιπλα που φέρνουν τα μέσα έξω ή το ανάποδο.

Μετά από τόσα lockdown και την πανδημία οι εξωτερικοί μας χώροι, οι αυλές, οι κήποι, οι βεράντες, ακόμα και τα πιο μικρά μπαλκόνια αξιοποιήθηκαν όσο ποτέ ξανά. Μετατράπηκαν στα μικρά μας καταφύγια. Εκεί καλούσαμε λίγους φίλους και καλούς, τρώγαμε με τα πιο κοντινά μας πρόσωπα όταν δεν μπορούσαμε να βγούμε μαζί τους. Κάπως έτσι γεννήθηκε το trend όπου μεγάλες εταιρίες προτείνουν συλλογές και έπιπλα που μπορούν να βγουν και στους εξωτερικούς κήπους ή να μπουν και στους εσωτερικούς. Ας δούμε μερικά.

Orlando του brand Bolia
Η επένδυση του καναπέ Orlando είναι ιδανική τόσο τόσο για το εσωτερικό όσο και για το εξωτερικό. Μάλιστα, έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορεί να δημιουργήσει/συνθέσει μεγάλα συστήματα καθισμάτων για μεγαλύτερους χώρους. Η outdoor version έχει πλαίσιο αλουμινίου και είναι εξοπλισμένο με ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες αφρό Pantera καθώς και κάλυμμα από ύφασμα που είναι κατάλληλο και για εξωτερική χρήση.

Καναπές Orlando του brand Bolia

Καναπές Booboo του brand Circu
Η τάση που θέλει τα έπιπλα μας να μπορούν να υπάρχουν τόσο στους εξωτερικούς όσο και στους εσωτερικούς χώρους φαίνεται να απογειώνεται. Ακόμη ένα παράδειγμα ο κουνιστός καναπές Booboo του brand Circu. Είναι διαθέσιμος σε διάφορες ζαχαρωτές αποχρώσεις, ενώ είναι ιδανικός και για παιδικά δωμάτια. Οι δημιουργοί του αναφέρουν στις αναφορές τους την Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων.

Καναπές Booboo του brand Circu

Πουφ Funky, Πουφομάνια
Έξυπνο σχέδιο που σας δίνει τη δυνατότητα αν επιθυμείτε να ενώσετε 2 κομμάτια (με φερμουάρ) και να δημιουργήσετε ένα διθέσιο καναπεδάκι ή σε συνδυασμό με τη Funky γωνία να φτιάξετε μια άνετη γωνιά στο χώρο σας. Το υλικό του είναι φτιαγμένο για να μπορεί να βρεθεί από την παραλία μέχρι και το παιδικό δωμάτιο ή το καθιστικό σας. Ανάλογα με την χρήση μπορείτε να διαλέξετε ύφασμα και χρώμα ώστε να ταιριάζει στον χώρο σας. Διαθέτει, επίσης διπλή επένδυση για να αφαιρείται εύκολα το εξωτερικό κάλυμμα προκειμένου να πλυθεί και να μένει καθαρό πάντα. poofomania.gr

Πουφ Funky, Πουφομάνια

Ola Outdoor by Paola Lenti
Ο καναπές Ola Outdoor του Ramos Bassols για το brand Paola Lentin μοιάζει με γλυπτό και είναι και αυτός ιδανικός τόσο για εξωτερικούς όσο και εσωτερικούς χώρους. Η ταπετσαρία είναι κατασκευασμένη από ανθεκτική πολυουρεθάνη με στιβαρό υφασμάτινο κάλυμμα από υδατοαπωθητικό πολυεστέρα.

Ola Outdoor by Paola Lenti

Κούνια Nestrest του οίκου Dedon
Από την αιώρα που επινόησαν οι Kολομβιανοί πριν από αιώνες, την εμβληματική bubble chair της δεκαετίας του ’60 σε σχέδιο του Eero Aarnio και τις σύγχρονες συλλογές με hanging lounges που προτείνουν οι μεγάλοι οίκοι, το ζητούμενο παραμένει το ίδιο: ένα κουκούλι για να χαλαρώνουμε. Κρεμάστε στη βεράντα, στον κήπο ή κοντά στο παράθυρο, ώστε να βλέπετε τον ουρανό και βάλτε στο Spotify μια λίστα με ήχους ενός καταρράκτη. Η ζωή είναι ωραία!

Κούνια Nestrest του οίκου Dedon

Πουφ καναπές Aquarius Aegean, Πουφομάνια
Το πουφ Aquarius είναι κατασκευασμένο με πρωτοποριακή τεχνική επίπλευσης που το καθιστά ιδανικό για χρήση εντός πισίνας ή και θάλασσας, για να χαρίσει σε εσάς και την παρέα σας στιγμές απόλυτης χαλάρωσης. Πρόκειται για έναν άνετο καναπέ που εύκολα μετατρέπεται σε διθέσια ξαπλώστρα και κρεβάτι. Φυσικά, μπορεί να μείνει εντός σπιτιού. Διαθέτει διπλή επένδυση για να αφαιρείται εύκολα το εξωτερικό κάλυμμα προκειμένου να μπορείτε να το πλένετε. Το πουφ Aquarius, όμως το αγαπάμε γιατί το γεγονός ότι το ότι επιπλέει το κάνει ακαταμάχητο γιατί μπορείτε να κάνετε ηλιοθεραπεία μέσα στο νερό. poofomania.gr

Πουφ καναπές Aquarius Aegean, Πουφομάνια

Doux Lounge Chair του brand Vondom
Τους καλοκαιρινούς μήνες θα πάρουν τη θέση τους στη βεράντα ή στην πίσω αυλή, και το χειμώνα τοποθετείστε τη δίπλα στο τζάκι ή στο καθιστικό για απογεύματα που θέλετε πραγματικά να χαλαρώσετε.

Doux Lounge Chair του brand Vondom

Luxembourg Bar Trolley του brand Fermob
Τα trolleys είναι έπιπλα ακόμα και αν το πιστεύετε. Αφού περάσει το καλοκαίρι και σταματήσουν να λειτουργούν ως μικρά μπαρ, τοποθετήστε τα στην κουζίνα για επιπλέον χώρο αποθήκευσης και προετοιμασίας ή μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως βοηθητικό τραπεζάκι στην τραπεζαρία.

Luxembourg Bar Trolley του brand Fermob

Petal Collection Dining Table του brand Knoll
Χρησιμοποιήστε αυτό το χαριτωμένο τραπέζι τόσο για να πάρετε πρωινό σε μια γωνιά του καθιστικού, όσο και στο μπαλκόνι σας. Καλέστε και τους φίλους σας.

Petal Collection Dining Table του brand Knoll


Reset Password