Ένα πλήρης οδηγός με προϊόντα διακόσμησης εσωτερικών χώρων

Ανακαλύψτε προϊόντα προτάσεις για την αρχιτεκτονική, το design και επικοινωνήστε με τις εταιρίες

Ο απόηχος του online event Wood in Progress από την Akritas

Η εταιρεία Akritas, η οποία διαθέτει σήμερα μια από τις πιο σύγχρονες μονάδες επεξεργασίας προϊόντων ξύλου διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία τη διαδικτυακή σειρά ομιλιών Wood in Progress την οποία όσοι παρακολούθησαν έμαθαν όλα τα νέα της εταιρίας, τα νέα trends στο design και τις εξελίξεις στην αγορά των ακινήτων.

 

 

Το online event με τίτλο Wood in Progress που έλαβε χώρα στις 2 Ιουνίου από την εταιρεία Akritas εκπλήρωσε τον σκοπό του. Ποιος ήταν αυτός; Να έρθουν οι άνθρωποι της ξανά σε επαφή και επικοινωνία με το κοινό, τους επαγγελματίες του χώρου και τους συνεργάτες τους που λόγω των περιοριστικών μέτρων εν μέσω πανδημίας είχαν στερηθεί. Το Wood in Progress ενημέρωσε όσους πάτησαν κλικ για να παρακολουθήσουν το event για τα νέα της εταιρίας, τα νέα προϊόντα, τα όνειρα των ανθρώπων της για το μέλλον, τις διεθνείς τάσεις όσον αφορά το design και τα ακίνητα, το real estate, αλλά και την επικείμενη βιώσιμη επανεκκίνηση του Real Estate στην post-COVID εποχή που όλοι περιμένουμε.

 

 

Ανάμεσα στους ανθρώπους που πήραν το λόγο ήταν ο Κωνσταντίνος Μπάμπος, εμπορικός διευθυντής της Akritas, ο αρχιτέκτονας Νίκος Σούλης, εκπρόσωπος του Aρχιτεκτονικού Fορέα DOMa που μίλησε για τις νέες τάσεις στο design και τις αρχιτεκτονικές νόρμες, ο Kris Wijnendaele, τεχνικός διευθυντής και CFO του European Panel Federation, η Katia Dossena, Design developmental manager στο Neodecortech S.p.a κ.ά. Ενώ, χαιρετισμό απεύθυνε και ο υπουργός υποδομών και Μεταφορών Κώστας Καραμανλής.

 

 

Όσοι δεν κατάφεραν να παρακολουθήσουν το event online μπορούν να το παρακολουθήσουν κάνοντας κλικ παρακάτω:

https://www.youtube.com/watch?v=JSZqNPZA4Lg
Reset Password