Ένα πλήρης οδηγός με προϊόντα διακόσμησης εσωτερικών χώρων

Ανακαλύψτε προϊόντα προτάσεις για την αρχιτεκτονική, το design και επικοινωνήστε με τις εταιρίες

Βραβεία: τα ωραιότερα προϊόντα στην έκθεση Interzum 2021 στην Κολωνία

Η βιωσιμότητα και η καινοτομία κυριάρχησαν στις προτάσεις των 142 εταιρειών που συμμετείχαν, αλλά και στις ομιλίες των ανθρώπων της αγοράς. Ποιοι αναδείχθηκαν νικητές στην έκθεση Interzum 2021;

Η αυλαία έπεσε στις 7 Μαΐου για την διεθνή έκθεση Interzum 2021 με έδρα την Κολωνία, που φέτος έγινε online εξαιτίας της πανδημίας. Ωστόσο, η ψηφιακή πλατφόρμα συγκέντρωσε ένα διεθνές κοινό με 10.000 συμμετοχές από 132 χώρες, 142 εταιρείες, 230 ψηφιακά events, πάνω από 80.000 συζητήσεις στο chat, 100.000 online επισκέπτες. Σύμφωνα με τους διοργανωτές, το επόμενο Interzum το 2023 σίγουρα θα είναι υβριδικό, και η online πλατφόρμα θα συνυπάρχει με τις δια ζώσης παρουσιάσεις.

Megatrends & νικητές

Οι μεγάλες τάσεις που ανέδειξαν οι ομιλίες αλλά και οι παρουσιάσεις στο Interzum Home για 4 μέρες είναι η ψηφιοποίηση, η ιδιωτικότητα, η αστικοποίηση και φυσικά η βιωσιμότητα που τράβηξε και το μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Τα φώτα στράφηκαν και στις λύσεις και καινοτομίες που είχαν να παρουσιάσουν φέτος οι 142 εταιρείες που έλαβαν μέρος. Παρουσιάζουμε μερικούς από τους νικητές που ξεχώρισαν στις διάφορες κατηγορίες.

Μαξιλάρι Vitarest Origin Pillow, The Vita Group:

έκθεση Interzum 2021
Μαξιλάρι με αφρώδες υλικό με βάση τις βιοπολυόλες. Είναι από φυτά, όπως σόγια, ηλίανθος, πεύκο. Εμποτισμένο με φυσικό καστορέλαιο. Προσαρμόζεται στη θερμοκρασία σώματος και τα σημεία πίεσης.

Νικητές από την κατηγορία “Έξυπνα υλικά & design 2021”:

Σταθμός εργασίας Häfele JobTisch, Nimbus Group:

βραβεία Interzum
Ο εργονομικός σταθμός εργασίας αποτελείται από προϊόντα για έπιπλα γραφείου στο σπίτι, που μας επιτρέπουν να εργαζόμαστε όρθιοι αποφεύγοντας την καθιστική ζωή

Νικητές από την κατηγορία “Function & components”:

Επιφάνεια Innovus Feel Light Grey| Cosmos:

έκθεση Interzum Κολωνία
Επιφάνεια για έπιπλα και διακόσμηση εσωτερικού χώρου με ματ υφή μελαμίνης.

Διακοσμητική Επιφάνεια VIS, Arpa Industriale:

έκθεση Interzum 2021
Μια πολύ ανθεκτική επιφάνεια που ενσωματώνει μεταλλικά στοιχεία.

Νικητές από την Κατηγορία “Υλικά και φύση”:


Ύφασμα skai VyP Lana, Continental:

βραβεία Interzum
Το ύφασμα επίπλων skai VyP Lana ενσωματώνει τεχνολογία που… αναπνέει. Το υλικό είναι από βινύλ και πολυουρεθάνιο, απαλό στην αφή, και κυκλοφορεί σε μια πλούσια παλέτα του παστέλ.

Info: Interzum

Reset Password