Ένα πλήρης οδηγός με προϊόντα διακόσμησης εσωτερικών χώρων

Ανακαλύψτε προϊόντα προτάσεις για την αρχιτεκτονική, το design και επικοινωνήστε με τις εταιρίες

Μια πλούσια παλέτα προϊόντων από την Praxitelis

Πνοή ζωής και στυλ στα ημιέτοιμα προϊόντα επίπλων, στους μοντέρνους πάγκους, τα πορτάκια κουζίνας, τις επενδύσεις και κορνίζες δίνουν οι επιφάνειες της βιομηχανίας Praxitelis.

 

Νέα, μοναδική αισθητική από τη βιομηχανία Praxitelis στα υπέροχα προϊόντα της. Μοντέρνοι πάγκοι, πορτάκια κουζίνας , επενδύσεις και κορνίζες, επιφάνειες HPL & Elite. H Praxitelis επενδύει στην καινοτομία προσφέροντας λύσεις πρακτικές, με ένα ασύγκριτο design, συνδυασμός ο οποίος τοποθετεί την εταιρεία στις πρώτες επιλογές εμπόρων και καταναλωτών. Από το 1985, σκοπός και στόχος της Praxitelis είναι η ικανοποίηση τόσο των συνεργατών της όσο και των ανθρώπων που επιλέγουν τα προϊόντα της, προσφέροντας προστιθέμενη αξία στην επιλογή τους. Η Praxitelis παράγει τα εξής προϊόντα:

Πάγκος κουζίνας, Praxitelis
Πορτάκια κουζίνας, Praxitelis

 

Πόρτες κουζίνας και ντουλάπας από ημιμασίφ ξύλο δρυ, HPL και Elite postforming σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων και διαστάσεις της επιλογής του πελάτη.
· Τα Ημιμασιφ πορτάκια παράγονται από μασίφ ξύλο δρυ και ταμπλά MDF επενδεδυμένο καπλαμά. Μάθετε περισσότερα
· Τα πορτάκια HPL postforming αποτελούνται από φορμάικα υψηλής πίεσης, υλικό υψηλής ποιότητας και αισθητικής. Διατίθενται σε μια παλέτα 75 χρωμάτων. Άμεση παράδοση & διαθεσιμότητα.

Πάγκοι κουζίνας

 

Η εταιρεία διαθέτει αυτόματη γραμμή παραγωγής πάγκων κουζίνας:
· HPL πάγκοι 4άρηδες- ανθυγροί με νεροσταλάκτη. Άμεσα διαθέσιμοι και σε πλούσιο χρωματολόγιο και ποικίλες επιφάνειες όπως super ματ, γυαλιστερές, σαγρέ, απομίμηση ξύλου, με ασημί ρινίσματα, με χρυσά ρινίσματα.
· Οι πάγκοι μπορεί να χρησιμοποιηθούν και ως νησίδες που αποτελούν την τελευταία τάση στο σχεδιασμό της κουζίνας, προσφέροντας μια πολυχρηστική επιφάνεια για μαγείρεμα, φαγητό ή διακόσμηση.

Οι εγκαταστάσεις της εταιρείας Praxitelis SA στην Κόρινθο
Επιφάνειες ELITE

Επιφάνειες για πορτάκια κουζίνας, Praxitelis

HPL Compact Laminate
  • Αποτελούνται εσωτερικά από υψηλής ποιότητας νοβοπάν και είναι επενδεδυμένες με KRAFT paper και επιφάνεια décor paper. Έτσι προκύπτει ένα τελικό προϊόν με μεγάλη ανθεκτικότητα. Μάθετε περισσότερα
  • HPL compact laminate. Το Compact HPL είναι ιδανικό προϊόν για τη δημιουργία μονάδων επίπλων για κουζίνες, μπάνια, γραφεία, καταστήματα, αθλητικά συγκροτήματα, εργαστήρια, σχολεία και νοσοκομεία. Είναι εξαιρετικά ανθεκτικό σε γρατζουνιές, χημικές ουσίες και την υγρασία. Επίσης είναι ιδανικό για την κατασκευή πάγκων κουζίνας, εργασίας και ράφια για αποθήκες.

 

Όλα τα προϊόντα παράγονται στην υπερσύγχρονη μονάδα της Κορίνθου, η οποία διαθέτει τον πιο εξελιγμένο μηχανολογικό εξοπλισμό. Το Ανθρώπινο Δυναμικό της αποτελούν άτομα υψηλής εξειδίκευσης. Η Praxitelis τηρεί όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας και Βιώσιμης Ανάπτυξης και αυτό στην πράξη αποτυπώνεται στην πιστοποίηση ISO 9001 από την TUV Hellas.

 

Info: Praxitelis SA

Reset Password