Ένα πλήρης οδηγός με προϊόντα διακόσμησης εσωτερικών χώρων

Ανακαλύψτε προϊόντα προτάσεις για την αρχιτεκτονική, το design και επικοινωνήστε με τις εταιρίες

Μέρες design στη Νέα Υόρκη 13-18 Μαΐου

Στο μεγάλο θεσμό Design Days πρωταγωνιστούν δημιουργίες και εκθέσεις σχεδιαστών με έδρα το Μεγάλο Μήλο. Διοργανωτής του virtual και live event είναι η ομάδα NYCxDESIGN.

Μια μεγάλη γιορτή για το ντιζάιν θα στηθεί στη Νέα Υόρκη το Μάιο. Για περίπου 6 μέρες, ταλαντούχοι ντιζάινερς θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τη δουλειά τους στο μεγάλο θεσμό Design Days. Διοργανωτής των εκθέσεων είναι η μη κερδοσκοπική οργάνωση NYCxDESIGN που στόχο έχει να προβάλει τους ντόπιους δημιουργούς.

design days 1

Μια γιορτή με εκθέσεις ντιζάιν

Φέτος, ο θεσμός θα είναι κυρίως virtual. Θα λάβουν χώρα online events, εκθέσεις ντιζάιν, δρώμενα σε εξωτερικούς χώρους, επιλεκτικά tours και μικρής κλίμακας συγκεντρώσεις. Ωστόσο, τις λεπτομέρειες θα καθορίσουν τα  ιατρικά πρωτόκολλα που θα ισχύουν εκείνη την περίοδο σχετικά με την πανδημία του Covid-19. Οικοδεσπότης του ετήσιου θεσμού των βραβείων NYCxDESIGN είναι η διεθνής έκδοση Interior Design. Χορηγός είναι η Διεθνής Σύγχρονη Έκθεση Επίπλων ICFF. Στόχος μιας τέτοιας διοργάνωσης είναι να στηθεί μια γιορτή που θα τιμήσει τους ανθρώπους που δημιουργούν το ντιζάιν της Νέας Υόρκης.

design days

Online & live events για το ντιζάιν στη Νέα Υόρκη

Εκτός από τα παραπάνω, το πρόγραμμα του Μαΐου περιλαμβάνει τη δημόσια έκθεση με ελεύθερη είσοδο Design Pavilion με την εγκατάσταση Open to the Sky. Μέσα στην πόλη και διάσπαρτες σε διάφορες γειτονιές (Times Square, Pulitzer Fountain Plaza κ.α.) θα υπάρχουν μικρές δομές. Θέμα τους θα είναι η ελπίδα και το πνεύμα.

design days

Ακόμα, ένα virtual event θα είναι το CLOSEUP στις 16-18 Μαΐου. Πρόκειται για μια εμπορική έκθεση που προέκυψε από τη συνεργασία των ICFF + WantedDesign και φέρνει σε επαφή επαγγελματίες από το χώρο του design. Εκτός από τα οργανωμένα δρώμενα, η ομάδα NYCxDESIGN επιμελείται  τηλεοπτικές συνεντεύξεις και tours. Όλα τα παραπάνω θα προβληθούν στο κανάλι DesignTV by SANDOW, με αποδέκτες εκατομμύρια θεατές διεθνώς.

Επιπλέον, η ομάδα NYCxDESIGN θα χρηματοδοτήσει και κάποιον σχεδιαστή ή επιχείρηση (π.χ. design studio) που διαθέτει το επιχειρηματικό πνεύμα της Νέας Υόρκης. Προϋπόθεση είναι να προωθεί και στοιχεία, όπως η διαφορετικότητα, η βιωσιμότητα, η καινοτομία. Ο αποδέκτης της χρηματοδότησης θα ανακοινωθεί κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ Design Days.

Πληροφορίες σχετικά με την εγγραφή στο event, τις ευκαιρίες συμμετοχής και τους τρόπους παρακολούθησης:  NYCxDESIGN

Reset Password