Ένα πλήρης οδηγός με προϊόντα διακόσμησης εσωτερικών χώρων

Ανακαλύψτε προϊόντα προτάσεις για την αρχιτεκτονική, το design και επικοινωνήστε με τις εταιρίες

Η Salone del Mobile μεταφέρει την ημερομηνία διεξαγωγής της

Θα διοργανωθεί τον Σεπτέμβριο του 2021 και όχι τον Απρίλιο όπως είθισται

Η 60η έκθεση Salone del Mobile θα πραγματοποιηθεί μεν το 2021, όχι όμως τον Απρίλιο όπως συνηθίζεται, αλλά το φθινόπωρο, από την Κυριακή 5 έως την Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου.

Η πρώτη Salone del Mobile πραγματοποιήθηκε τον Σεπτέμβριο του 1961 και μετακινήθηκε στον μήνα Απρίλιο το 1990. Με την φετινή μετάθεση, θα είναι η πρώτη φορά που διοργανώνεται Σεπτέμβριο από το 1989. Η περσινή διοργάνωση του 2020 μετακινήθηκε αρχικά τον Ιούνιο και στη συνέχεια ακυρώθηκε εντελώς, λόγω του αντίκτυπου της πανδημίας του κορονωιού.

Σύμφωνα με επιστολή που απηύθυνε ο κ. Claudio Luti, Πρόεδρος της Salone del Mobile, Milano στους χιλιάδες επισκέπτες της έκθεσης, αυτή η ημερομηνία επιλέχθηκε μετά από μακρές και ευρείες συζητήσεις και υπαγορεύτηκε από την επιθυμία να εγγυηθεί την πλήρη ασφάλεια της εκδήλωσης και να επιτρέψει σε όλους να οργανώσουν την επίσκεψή τους όσο το δυνατόν πιο εύκολα. “Με αυτή η απόφαση αποδεικνύουμε την ικανότητά μας να κοιτάμε μπροστά και να βλέπουμε τις πιο δύσκολες προκλήσεις ως ευκαιρίες για θετική αλλαγή, με την ποιότητα ως το μυστικό μας όπλο” συνέχισε.

Η μετακίνηση της έκθεσης τον Σεπτέμβριο θα δώσει μια ρεαλιστική πιθανότητα ανάκαμψης σε παγκόσμιο επίπεδο. Μετά από μια τόσο μακρά περίοδο φυσικής και κοινωνικής απόστασης, η Salone del Mobile θα λειτουργήσει ως αφετηρία για ουσιαστικές συναντήσεις και συζητήσεις και μια ευκαιρία για όλους να μοιραστούν τον ενθουσιασμό των διοργανωτών με μια πόλη γεμάτη νέες ιδέες.

Η 60η διεθνής έκθεση θα συγκεντρώσει για πρώτη φορά όλες τις κατηγορίες προϊόντων, αντιπροσωπεύοντας μια ξεχωριστή στιγμή στην διαχρονική διεξαγωγή της.

Reset Password