Ένα πλήρης οδηγός με προϊόντα διακόσμησης εσωτερικών χώρων

Ανακαλύψτε προϊόντα προτάσεις για την αρχιτεκτονική, το design και επικοινωνήστε με τις εταιρίες

Η Ori αναθεωρεί τον σχεδιασμό και την εργονομία των περιορισμένων τετραγωνικών μιας κατοικίας.

Συνδέουν την ψηφιακή, ρομποτική τεχνολογία με την αρχιτεκτονική και το design.

Εάν ζείτε σε περιορισμένα τετραγωνικά, γνωρίζετε ότι πρέπει να αξιοποιήσετε στο έπακρο κάθε εκατοστό για μέγιστη λειτουργικότητα και άνεση. Η Ori είναι μια έξυπνη εταιρεία που επανεξετάζει τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι ζουν, με πολυλειτουργικές, ρομποτικές λύσεις που αυξάνουν τα χρήσιμα τετραγωνικά του σπιτιού. Προς το παρόν, είναι διαθέσιμα για αγορά και εγκατάσταση στην αγορά της Βόρειας Αμερικής, όπου οι μεγαλουπόλεις πληθαίνουν και ο χώρος γίνεται όλο και πιο πολύτιμος.

Αυτή η ανάγκη πυροδοτεί την καινοτομία, τη δημιουργικότητα και την εξέλιξη. Συνδέοντας την τεχνολογία, την αρχιτεκτονική και το σχεδιασμό, οι ψηφιακές τους λύσεις μεταμορφώνουν τον οικιακό χώρο. Δημιουργούν ροή και κίνηση στο σπίτι, δημιουργώντας περισσότερο χώρο για όλους: Οι τοίχοι κινούνται, τα κρεβάτια αιωρούνται και τα δωμάτια γλιστρούν μέσα και έξω από την κεντρική σκηνή. Τα σχέδιά τους συνδυάζουν συνήθως δύο λειτουργίες, όπως το πιο πρόσφατο που μεταμορφώνει το σαλόνι σε υπνοδωμάτιο σε μόλις 30 δευτερόλεπτα, απλά πατώντας ένα κουμπί, σύροντας το δάχτυλο σε μία ψηφιακή οθόνη ή δίνοντας απλά μια φωνητική εντολή.

Το Cloud Bed Sofa Edition ανυψώνει το κρεβάτι στην οροφή (που συνήθως είναι απλώς άχρηστος χώρος), το κρύβει σε ένα ενσωματωμένο πλαίσιο και όταν έρθει η ώρα για ύπνο, κατεβαίνει εύκολα στο πάτωμα καλύπτοντας τον καναπέ. Mπορεί εύκολα να τοποθετηθεί σε υπάρχουσες δομές (με ελάχιστο ύψος 2,18m) ή να εγκατασταθεί σε νέες κατασκευές. Παραδίδεται σε επίπεδη συσκευασία για επιτόπου συναρμολόγηση και δεν χρειάζεται μόνιμη εγκατάσταση, ώστε να μπορεί εύκολα να μεταφερθεί αν χρειαστεί. Οι κρυφές χαλύβδινες ράγες στερεὠνονται στον τοίχο με κρυφό αντίβαρο. Είναι εξοπλισμένο με έξυπνη τεχνολογία που αποτελείται από ρομποτικά εξαρτήματα, ώστε το κρεβάτι να κινείται κάθετα και έχει πιστοποιητικό ασφαλείας για απρόσκοπτη χρήση.

Τα project της Ori μέχρι στιγμής περιλαμβάνουν:

Studio Suite
Slim Studio Suite
Office
Bed – Sofa
Closet
Reset Password